Χριστουγεννιάτικη συνάντηση-όλο το φωτογραφικό υλικό!

Η πρώτη μας μαμαδοσυνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ και ήταν πραγματικά υπέροχη… Για όσες από εσάς ήσασταν εκεί, εδώ θα βρείτε φωτογραφίες για να θυμηθούμε μαζί τις υπέροχες κατασκευούλες, που κάναμε παρέα. Για όσες πάλι δεν καταφέρατε να έρθετε, μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από το πόσο ωραία περάσαμε μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό…!

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις και ιδέες για χειροποίητα στολίδια και διακοσμητικά ήταν το θέμα του workshop, που διοργανώσαμε σε συνεργασία με το αγαπημένο μας μαγαζί με είδη πάρτυ και διακόσμησης Happy Teapot!

Το workshop φιλοξενήθηκε στην καφετέρια Biscotto Coffee plus στο Mediterannean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και το σκηνικό ήταν πραγματικά λες και βγήκε από χριστουγεννιάτικη ταινία!

Δέντρα και φωτάκια παντού, χριστουγεννιάτικη μουσική και διάθεση, ζεστός καφές και κόκκινο κρασί μας συνόδεψαν στη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και κυρίως αναμνήσεων, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ξεκινώντας με προτάσεις για ένα χριστουγεννιάτικο μπουφέ για παιδιά, δείξαμε στις φίλες-μαμάδες, πώς να διασκεδάσουν, αλλά και να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδάκια τους και τους μικρούς τους φίλους, με έναν ολοδικό τους μπουφέ, με διακοσμημένα ποτήρια, μπουκαλάκια νερού και έλκηθρα του Άη Βασίλη με ζαχαρωτά, όλα φτιαγμένα από τους ίδιους!

   

Επίσης προτείναμε στις μαμάδες, τρόπους για να «στήσουν» τον μπουφέ τους με υλικά, που μπορούν να μετατραπούν σε καμβά ζωγραφικής για τα παιδιά!

Παρουσιάσαμε χειροποίητα στολίδια, αλλά και ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο στεφάνι, που μπορούμε να προσφέρουμε αυτές τις γιορτινές μέρες σε νονές, δασκάλες, αλλά στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Όλα με πολύ απλά και οικονομικά υλικά, αλλά πάρα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Τις χειροτεχνίες τις κάναμε μαζί με το κοινό και φυσικά τα στολίδια, που έφτιαξε ο κόσμος τα πήρε στο τέλος μαζί του! Και ομολογώ, πως τα καταφέρανε όλοι τους υπέροχα!

Γράψαμε γράμμα στον Άη Βασίλη, το οποίο κλείσαμε με χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα και υπέροχες σφραγίδες και φωτογραφηθήκαμε με χριστουγεννιάτικο photo booth!

Για το τέλος αφήσαμε μια πολύ όμορφη κλήρωση με συμμετέχοντες όλους όσους πήραν μέρος στο workshop, όπου κληρώσαμε ένα πανέμορφο δωράκι για μία τυχερή μανούλα!

Γενικότερα, περάσαμε μια υπέροχη, ζεστή, χαρούμενη και δημιουργική βραδιά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για επόμενες και εξίσου όμορφες και δημιουργικές συναντήσεις!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!

5 comments

  1. Πόσο όμορφα όλα! πάντα έτσι να περνάτε κορίτσια! Καλές γιορτές Άννυ μου με υγεία και πολλές πολλές μικρές και μεγάλες στιγμές ευτυχίας!

  2. Ήταν ένα όμορφο βράδυ πράγματι που μας πρόσφερε πολλές όμορφες ιδέες! Αυτό που θα κρατήσω και σίγουρα θα κάνω είναι το τραπεζομάντηλο καμβάς ζωγραφικής! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά!
    Kathy

    1. Χαίρομαι που πέρασες ωραία κορίτσι μου! Κι εγώ χάρηκα πολύ, που σε γνώρισα και ακόμη περισσότερο που γνώρισα τα υπέροχα παιδάκια σου! 🙂 Θα τα ξαναπούμε οπωσδήποτε! Να φέρω και τους δικούς μου μια μέρα, να γίνει ένας χαμός! Φιλιά πολλά!

Leave a Reply