Δώσε χρώμα στο μαύρο καλοκαιρινό σου outfit!

Είσαι από τις γυναίκες, που λατρεύουν το μαύρο κάθε εποχή, ακόμη και τώρα το καλοκαίρι; Ή μήπως ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών, που επιλέγουν το μαύρο, γιατί πιστεύουν ότι «κόβει» ή «κρύβει»; Ό,τι και αν ισχύει από τα δύο, εδώ θα βρεις απλά τρικ, για να «σπάσεις» λίγο τη μαυρίλα και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και το στυλ σου!

Οι λάτρεις του μαύρου συχνά δυσκολεύονται να βάλουν λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα τους!

Επίσης συνήθως φοβούνται να ταιριάξουν το παπούτσι με την τσάντα ή τα αξεσουάρ με το ντύσιμο.

Εδώ θα βρεις 5 απλά tips, που θα σε βοηθήσουν να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα σου, χωρίς να κάνεις υπερβολές.

1.Δοκίμασε απλά ν’αγοράσεις ένα χρωματιστό μπλουζάκι. Αμέσως όλα τα υπόλοιπα ρούχα στην ντουλάπα σου θα μοιάζουν καινούργια.

2.Αν δε θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα στις αγορές σου, προσπάθησε να βάλεις ένα κομμάτι, που θα ξεχωρίζει πάνω σου. Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα ή ένα στενό απλό μαύρο παντελόνι  με μία μαύρη μπλούζα από την γκαρνταρόμπα σου και αγόρασε κάτι έντονο μονόχρωμο ή μη για παπούτσια ή τσάντα.

3.Το ίδιο σημαντικά είναι και τα αξεσουάρ σου, αφού ακόμα και απλά να είναι, θα δώσουν στυλ στο ντύσιμο σου.

4.Αν δυσκολεύεσαι να κόψεις τη συνήθεια του μαύρου, επέλεξε άλλο χρώμα που δε θα διαφέρει πολύ, όπως γκρι, χακί ή μπλε σκούρο.

  1. Τελευταίο και πολύ σημαντικό! Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το μαύρο, τροποποίησε τουλάχιστον το μακιγιάζ σου! Τόνισε τα χείλια σου με ένα κόκκινο κραγιόν, στην απόχρωση, που σου ταιριάζει για τις βραδινές σου εξόδους ή με ένα έντονο κοραλί ή ροζ για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Τέλος, μη ξεχνάς πως η εμφάνισή μας είναι σημαντικός παράγοντας για να νιώθουμε καλά και να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας.

Μπορεί το μαύρο να είναι η αδυναμία μας, γιατί ταιριάζει με τα πάντα και ‘κόβει’ τις κάποιες ατέλειες που μπορεί να έχουμε, ειδικά εμείς οι μανούλεςτο χρώμα όμως μας κάνει να χαμογελάμε…και αυτό είναι το πιο σημαντικό 🙂

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!