Δυναμώστε τα εύθραυστα και αδύναμα νύχια σας!!

Άλλο ένα μικρό μυστικό ομορφιάς σας έχω σήμερα πολυάσχολες φίλες-μανούλες! Πόσες φορές δεν έχουν σπάσει ή “γύρισει” τα νύχια σας; Πόσες φορές δεν έχετε αγανακτήσει με το πόσο αδύναμα είναι; Τώρα υπάρχει λύση, για να τα δυναμώσετε με ένα μικρό και εύκολο κολπάκι!!

Ο λόγος, που μπορεί να σπάνε συχνά τα νύχια μας (αν δεν είναι κάτι πιο σοβαρό, όπως η πιθανότητα μυκητιάσης, οπότε και πρέπει να ακολουθήσουμε τη συμβουλή γιατρού) είναι οι καθημερινές εργασίες, που τα ταλαιπωρούν!

 Και ποιά μαμά δεν κάνει καθημερινές εργασίες; Οι περισσότερες από εμάς περνάμε τις περισσότερες ώρες της μέρας μας πάνω από έναν νεροχύτη και αυτό από μόνο του φτάνει, για να ταλαιπωρήσει τα νύχια μας!

Και επειδή από την άλλη, τις περισσότερες φορές δε μας περισσεύει ούτε χρόνος ούτε χρήματα για μια περιποίηση σε κάποιον ειδικό, σας έχω μία εύκολη και πάμφθηνη λύση, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι, για να επαναφέρετε τα νύχια σας σε υγιή κατάσταση και να τα δυναμώσετε!

Πώς; Βουτήξτε καθημερινά τα χέρια σας για 10 λεπτά σ’ένα μπολ με κρύο νερό, αλάτι και στυμένο λεμόνι και στη συνέχεια αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν μόνα τους . Ακολουθείστε αυτή τη συνταγή για 2 εβδομάδες και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!