Δώσε λάμψη στα μαλλιά σου ανάλογα με το χρώμα τους!

 

Έχεις άτονα μαλλιά και θαμπά; Το χρώμα σου παραμένει λαμπερό μόνο για μερικές ημέρες μετά τη βαφή; Σου έχω τη λύση! Ξαναζωντάνεψε τα ταλαιπωρημένα μαλλάκια σου, ανάλογα με το χρώμα, που έχουν, με υλικά από το σπίτι σου!

Οι συγκεκριμένες συμβουλές δεν είναι τίποτα «τυχαίες», αλλά μας έρχονται από το Los Angeles κορίτσια και συγκεκριμένα από την Lorri Goddard-Clark, ειδική στο χρώμα των μαλλιών!

Η συγκεκριμένη γκουρού των μαλλιών, λοιπόν, υποστηρίζει, ότι ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου υπάρχει και μία ειδική συνταγή, για να το επανορθώσεις! Και μάλιστα, οι συμβουλές της έχουν δοκιμαστεί παγκοσμίως και έχουν φοβερά αποτελέσματα!

Το σημαντικότερο; Όλα τα υλικά είναι «σπιτικά» και πολύ οικονομικά, η συναγή τους χειροποίητη και η εφαρμογή τους εύκολη και γρήγορη, ακόμη και για μας τις μανούλες, που έχουμε πολύ περιορισμένο χρόνο! 

Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Ξανθιές: Ανακάτεψε ένα τέταρτο της κούπας baby shampoo (αυτό δεν υπάρχει περίπτωση, να λείπει από το σπίτι μας, χαχα) και ένα κουτάλι της σούπας μαγειρική σόδα. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου, άφησέ το 10 λεπτά και μετά ξέβγαλε. Η θαμπάδα θα εξαφανιστεί και η λάμψη θα επιστρέψει!

Μελαχρινές: Αφού λούσεις τα μαλλιά σου και βάλεις conditioner, ανάμειξε ένα τέταρτο της κούπας άσπρο ξύδι και ένα τέταρτο μεταλλικό νερό. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου, πριν κάνεις πιστολάκι και θα λάμψουν στο λεπτό!

Κοκκινομάλλες: Για να αποκτήσεις ξανά την καυτή σου απόχρωση, βράσε 250 ml νερό και ρίξε μέσα τρία φακελάκια χαμομήλι. Άφησέ τα για 5 λεπτά. Βγάλε τα φακελάκια και κρύωσε το υγρό στο ψυγείο. Μετά τοποθέτησε το υγρό σε ένα ψεκαστήρι και ψέκασε πάνω σε καθαρά και υγρά μαλλιά. Τέλος, κάτσε στον ήλιο μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά σου! Ιδανικά η συνταγή αυτή λειτουργεί καλύτερα το καλοκαίρι. Σε περίπτωση, που το κάνεις και καθίσεις λίγο στο μπαλκόνι να δει τα μαλλάκια σου ο ήλιος, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό! Ακόμη και τώρα το χειμώνα, όμως, θα δεις αποτελέσματα! Απλά ψέκασε τα μαλλιά σου και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά!

Καλή επιτυχία!!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!