Δύο απλές συμβουλές, για να φαίνονται τα νύχια σου πιο μακριά!

Καλοκαιράκι και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μας πιάνει μια “ανάγκη” να αποκτήσουμε όμορφα και βαμμένα νυχάκια! Έλα, όμως, που μαμά και μακριά νύχια είναι κάτι, που δύσκολα συνδυάζεται δυστυχώς… Αν, μάλιστα, ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με μικρή «βάση» νυχιών, ακόμη πιο δύσκολο… Εκτός αν ακολουθήσετε αυτά τα δύο πολύ απλά και μικρά «επαγγελματικά» μυστικά….

Η μακριά βάση των νυχιών δυστυχώς δεν είναι προτέρημα, που το έχουν όλες οι γυναίκες. Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς να αποκτήσετε μακριά νύχια, έστω και φαινομενικά, δεν έχετε τίποτα παραπάνω να κάνετε από το να ακολουθήσετε τα 2 παρακάτω tips:

  1. Διαλέξτε βερνίκια, που η απόχρωσή τους να είναι λίγο πιο ανοιχτή από το χρώμα της επιδερμίδα σας και αποφύγετε τα σκούρα! Το μπεζ, το ροζ πολύ ανοιχτό, καθώς και οι παστέλ αποχρώσεις λειτουργούν τέλεια και δημιουργούν το εφέ στο νύχι.

 

  1. Μάθετε να απλώνετε το βερνίκι σωστά. Δηλαδή, ξεκινήστε να βάφετε το νύχι από το κέντρο και αφήστε άβαφα τα πλαϊνά σημεία με 2 λεπτές λωρίδες. Αμέσως το νύχι θα φαίνεται πιο μεγάλο και πιο κομψό!

Καλή επιτυχία!!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!