Τέλεια φρύδια μόνες μας σε 3 βήματα!

 Τα φρύδια είναι το πορτραίτο του προσώπου μας. Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε χαλάσει το σχήμα μας από λάθος καθοδήγηση ή από απροσεξία. Εντάξει. Οπωσδήποτε πρέπει κάποια στιγμή να επισκεφτούμε έναν ειδικό, για να μας τα περιποιηθεί, αλλά σαν πολυάσχολες μανούλες καλό είναι να ξέρουμε και μόνες μας, να τους δίνουμε το σωστό σχήμα!

Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια έξυπνα και εύκολα βήματα, που αν τα ακολουθήσουμε, θα έχουμε το επιθυμητό σχήμα, που θα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας .

Αυτό που χρειαζόμαστε, αρχικά, είναι ένα καλό τσιμπιδάκι και ένα μολύβι ή μια σκιά κοντά στο χρώμα των φρυδιών μας.

Τα βήματα είναι τα εξής:

1.Τοποθέτησε το μολύβι κάθετα στην μύτη και βρες το σημείο, που θα πρέπει να είναι η αρχή του, σχηματίζοντας μια γραμμή. Αν υπάρχει κενό, γέμισέ το με το μολύβι η την σκιά. Αν όχι , βγάλε με τη τσιμπίδα όσες τριχούλες μένουν έξω από αυτή τη γραμμή.

2.Φέρε το μολύβι διαγώνια, από το τέλος της μύτης μέχρι το τέλος της κόρης του ματιού. Στη διαγώνια γραμμή πρέπει να είναι η λεγόμενη καμάρα ή το τόξο, που είναι και το υψηλότερο σημείο του φρυδιού.

3.Τέλος, τοποθέτησε το μολύβι σε μια διαγώνια γραμμή από το τέλος της μύτης μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού σου και σχεδίασε το τελείωμά του.

 Είσαι έτοιμη! Γρήγορα, εύκολα και κυρίως…μόνη σου!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!