Απλό ντεμακιγιάζ για αδιάβροχο make up με ένα και μόνο θαυματουργό υλικό!

 

Και οι μάμαδες έχουμε ψυχή! Μπορεί να μη βαφόμαστε, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που το κάναμε, όταν ήμασταν μικρές και ελεύθερες από έννοιες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν το κάνουμε ποτέ! Και δε ξέρω για εσάς, εμένα το μεγάλο μου ‘ζόρι’, όταν αποφασίσω να βαφτώ είναι, ότι πρέπει μετά να ξεβαφτώ!

Εκτός ότι βαριέμαι ασύστολα (χαχα), τις περισσότερες φορές όλο και θα μείνουν υπολείμματα και στο τέλος θα καταλήξω να ξυπνάω το επόμενο πρωί σαν τον Τζόκερ και λίγα λέω!

Άμα δε, αποφασίσω να χρησιμοποιήσω αδιάβροχα καλλυντικά (ιδίως μάσκαρα ή make up, αλλά ακόμη και κραγιόν) δε μπορώ να τα βγάλω με τίποτα λέμε!

Ή καλύτερα, δε μπορούσα μέχρι που ανακάλυψα το μικρό μου μυστικό! Τη βαζελίνη! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Η απλή βαζελίνη, που όλοι έχουμε σπίτι μας, κάνει θαύματα στο demake up κορίτσια!

Το μυστικό αυτό μου το είπε μια φίλη μακιγιέζ πριν χρόνια και όντως είναι εντυπωσιακό! Φτάνει μόνο μια μικρή ποσότητα από βαζελίνη σε ένα βαμβάκι για ντεμακιγιάζ και μόλις περάσετε το πρόσωπό σας με αυτό, το μακιγιάζ απλά θα κάνει φτερά! Στη συνέχεια ξεβγάλτε με νερό και είστε έτοιμες!

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!

2 comments

  1. Λατρευω να μαθαίνω tips ομορφιάς!! Θα το δοκιμάσω!!

Comments are closed.