Τρεις χρήσεις για το Baby Oil, που δε ξέρατε!

Μαμά χωρίς baby oil στο σπίτι απλά δεν υπάρχει! Αυτή είναι η αλήθεια. Το ξέρετε, όμως, ότι εκτός από το μωράκι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν και για τη δική σας περιποίηση και ομορφιά; Και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα…

Τρεις χρήσεις για το baby oil λοιπόν και έχουμε και λέμε:

Baby Oil για…

  1. Αφυδατωμένα χέρια: δε ξέρω για εσάς, αλλά εμένα τα χέρια μου το χειμώνα απλά υποφέρουν! Λίγο το κρύο και το γνωστό ‘σκάσιμο’, λίγο και το ασταμάτητο πλύσιμο χεριών με αντισηπτικά/πιάτων/ρούχων και δε συμμαζεύεται (πλύστρες έχουμε καταντήσει οι μανούλες και δε συνυπολόγισα μέσα σε αυτά και τα μπανιαρίσματα των μωρών και δώστου οι σαπουνάδες και δώστου τα αφρόλουτρα και ‘άσε με να παίξω λίγο ακόμη με τα νερά μαμά) και καταλήγεις από άνθρωπος…αμφίβιο!

Λίγο από το αγαπημένο μας λαδάκι, όμως και υπάρχει λύση! Απλώνοντας baby oil στα χέρια σας, αυτό δουλεύει σαν προστατευτική ασπίδα και τα κρατάει ενυδατωμένα!

2) Κατεστραμμένες άκρες μαλλιών: Το Baby oil είναι το τέλειο serum μαλλιών! Αν είναι ασφαλές για το δέρμα των μωρών μας, είναι σίγουρα ασφαλές και για το δικό μας κεφαλάκι! Αν έχετε αφυδατωμένες και κατεστραμμένες άκρες, το baby oil θα σας βοηθήσει να τις αναδομήσετε και θα χαρίσει μία λάμψη υγείας στα μαλλιά σας! Α! Εξαφανίζει και το φριζάρισμα! Τέλειο;;; Απλά βάλτε στην παλάμη σας baby oil σε ποσότητα περίπου όση ένα 50λεπτο και ξεκινήστε μασάζ από τις άκρες και προς τα πάνω!

Προσοχή: Μην το παρακάνετε με την ποσότητα, για να αποφύγετε να έχετε ένα…λαδωμένο αποτέλεσμα!

3) Demake-up: Εντάξει, κάποιες από εσάς το ξέρατε. Αν ανήκετε, όμως, στις γυναίκες, που είτε δεν το ξέρατε, είτε δεν το είχατε δοκιμάσει, να σας πω, πως επιβάλλεται να το κάνετε τώρα! Το baby oil αφαιρεί τέλεια το makeup και σας αφήνει υπέροχα ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Σας άρεσαν;;; Περιμένω, να μου πείτε αποτελέσματα!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!