Πάτησες τα 30; Άλλαξε το μακιγιάζ σου!

Αν είστε μικρομανούλες, κάτω των 30, αυτό το θέμα δε σας ενδιαφέρει! 🙂  Επειδή, όμως, οι περισσότερες από μας «τα πατήσαμε» άλλες πιο πρόσφατα και άλλες πιο παλιά, ας να δούμε τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αλλάξουμε στο μακιγιάζ μας (όταν τέλος πάντων βαφόμαστε, χαχα), ώστε να δείχνουμε φρέσκες και δροσερές!

Από την ηλικία των 30 και έπειτα το δέρμα μας αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει και οι πρώτες ρυτιδούλες κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους! Αυτό, λοιπόν, σημαίνει, ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικές στις επιλογές του μακιγιάζ μας!

Δείτε 4 μικρά μυστικά, που μας δίνουν οι επαγγελματίες του μακιγιάζ για το τι πρέπει να κάνουμε και τι ν’ αποφύγουμε:

1) Επιλέγουμε make up και concealer, που ταιριάζουν απόλυτα στο φυσικό μας χρώμα με απαλές υφές και αποφεύγουμε τα πιο ανοιχτόχρωμα, έτσι ώστε να μην τονίσουμε τις ρυτίδες, αλλά να έχουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα.

2) Όσες έχετε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες επιλέξτε τις αποχρώσεις του ιβουάρ ή του σαμπανιζέ ή του ανοιχτόχρωμου μπεζ για τα μάτια, ενώ οι σκουρόχρωμες τις αποχρώσεις του χαλκού, του καφέ του bronze, που θα δώσουν ένταση στα μάτια σας.

3) Αν υπάρχουν διχρωμίες στο πρόσωπο, φροντίζουμε να τις καλύψουμε με ειδικό concealer και όχι με έντονο καλυπτικό make up!

Και το βασικότερο:

4) Ποτέ δε φεύγουμε από το σπίτι χωρίς ρουζ! Ακόμα και όταν είμαστε άβαφες, το ρουζ είναι απαραίτητο για να γλυκάνουμε το πρόσωπο μας! Και χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα μόνο!

 

Και είμαστε έτοιμες κορίτσια!!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!

1 comment

  1. Το πόσο γελασα!!!κ μας τις 25+ μας χρειάζεται ρετους!κ φυσικα ρουζ κ λιγο κραγιονακι!χιχιχιι

Comments are closed.