Γλώσσες παναριστές στον φούρνο!

Τέλεια και πανεύκολη ιδέα, για να φάνε τα μικρά μας το ψάρι…και να το ευχαριστηθούν κιόλας!

Η ιδέα είναι να διαχειριστούμε τη γλώσσα, σαν να είναι σνίτσελ! Παναριστό, χρυσαφένιο και λαχταριστό!

Αντί να το κάνουμε όμως στο τηγάνι, θα το ψήσουμε στον φούρνο, ώστε να γίνει ακόμη πιο υγιεινό και ελαφρύ, αλλά το ίδιο υπέροχο!

Πεντανόστιμη συνταγή! Και το κυριότερο; Γίνεται πανεύκολα, σε ένα μόνο μισάωρο!

Πάμε να την κάνουμε;

Υλικά:

Φιλέτο γλώσσας ξεκοκαλισμένο

Φρυγανιά

Αλεύρι

Αυγό ή γάλα

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το περνάμε από το αλεύρι, το αυγό και την φρυγανιά στη σειρά.

Extra tip: Αν για κάποιο λόγο θέλουμε να αποφύγουμε το αυγό, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γάλα!

Τοποθετούμε τις παναρισμένες γλώσσες στον φούρνο, πάνω σε ταψί, όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα.

Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά και απολαμβάνουμε με φρεσκοστυμμένο λεμονάκι!

Τόσο απλό, τόσο εύκολο!

Εμείς δεν αφήσαμε ψίχουλο 🙂

Καλή επιτυχία!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!