Οι 10+1 καλύτερες ταινίες για παιδιά!

Επιτραπέζια, χουχούλιασμα, χειροτεχνίες και αγκαλιά! Κάπως έτσι περνάνε οι μέρες στο σπίτι για τους περισσότερους από μας… Επειδή, όμως, ειδικά αυτήν την περίοδο, χρειαζόμαστε έξτρα ιδέες για απασχόληση και έξτρα χαμόγελα και αισιοδοξία, ελάτε να δούμε παρέα τις 10+1 καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων, που θα απασχολήσουν τα μπομπιράκια μας και θα φτιάξουν διάθεση σε μικρούς και μεγάλους!

Κάπου εδώ να διευκρινίσω ότι με το 10 καλύτερες ταινίες αναφέρομαι στις “δικές μας” 10 καλύτερες! Αυτές, που έχουν αγαπήσει τα δικά μου παιδιά και εμείς μαζί τους και που δε χορταίνουμε να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε.

Από τη λίστα εξαιρούνται τα: Lion King, Ariel, Aladin και λοιπά κλασσικά και αγαπημένα, αφού είναι έτσι κι αλλιώς οι καλύτερες και αυτό το ξέρουμε ήδη 😉

Coco!

Ξεκάθαρα η πιο αγαπημένη μας από τις νέες ταινίες! Φτάνει να σας πω, ότι την πρώτη φορά που την είδα έκλαιγα σα χαζή στο σινεμά και έγινα ρόμπα! Καταπληκτική μουσική, πρωτότυπο σενάριο και μία υπέροχη ιστορία, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσει ασυγκίνητους!

Ferdinand!

Η ιστορία του πιο δυνατού και ταυτόχρονα πιο γλυκού ταύρου, που έχετε γνωρίσει! Ενός ταύρου διαφορετικού, που θέλει να ζήσει στη φύση και μισεί τις ταυρομαχίες και μια πολύ όμορφη περιπέτεια με σημαντικά μηνύματα.

Zootopia!

Η συγκεκριμένη ταινία θα μπορούσε ξεκάθαρα να γίνει και “κανονική”. Όχι σε κινούμενα σχέδια εννοώ. Μία αστυνομική περιπέτεια, με τρελή πλοκή, απρόσμενες ανατροπές, που επίσης φέρει σημαντικά μηνύματα, με βασικότερο το να μην κρίνεις κάποιον από την εμφάνισή του!

Playmobil!

Μία από τις καινούριες ταινίες, που βγήκε πριν από λίγους μήνες στους κινηματογράφους, με αρκετό γέλιο, περιπέτεια αλλά και συγκίνηση!

Inside Out! (Τα μυαλά που κουβαλάς)

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα, που έγινε μια φανταστική ταινία, με πρωταγωνιστές…τα συναισθήματα! Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Frozen (1+2)

Το 1 το έχετε δει σίγουρα. Το 2 πρέπει να το δείτε! Ξεκάθαρα “ανώτερο” επίπεδο, από άποψη σεναρίου, υπέροχη μουσική και σκηνοθεσία και φυσικά…η Έλσα! Χρειάζεται κάτι άλλο, για να την λατρέψουν τα μικρά;

Moana!

Ή αλλιώς Βαιάνα -ένας Θεός ξέρει γιατί! 🙂 Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες “πριγκίπισσες” της Disney και μια ιστορία αφιερωμένη στη φύση και την αφύπνιση της οικολογικής μας συνείδησης.

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (1+2)

Τι κάνουν άραγε τα κατοικίδιά μας, όταν λείπουμε; Μία απίθανη περιπέτεια, με γέλιο και πολλή δράση, ιδανική για παιδιά όλων των ηλικιών!

Sing!

Ένα ριάλιτι τραγουδιού με πρωταγωνιστές ζώα και υπέροχα τραγούδια, σε μία αξιαγάπητη ιστορία! Το αγαπάμε απλά!

Οι Απίθανοι (1+2)

Μία οικογένεια σούπερ ηρώων σε τρελές περιπέτειες! Αναμένουμε το 3 με ανυπομονησία! Μόνο αυτό θα πούμε!

How To Train Your Dragon (1+2+3)

Μία τριλογία, που λατρεύουμε! Με πρωταγωνιστή τον πιο γλυκό δράκο, που έχετε δει ποτέ σε ταινία, τον πανέμορφο Φαφούτη! Μαζί του ο αρχηγός Ψάρης κι ένα χωριό από τρελούς Βίκινγκς σε φανταστικές περιπέτειες με την απαραίτητη δόση συγκίνησης!

Ξενοδοχείο για Τέρατα (1+2+3)

Για το τέλος μια ακόμη αγαπημένη τριλογία. Αν και προσωπικά δεν τρελαίνομαι με spooky ταινίες (έστω και αν μιλάμε για παιδικές) η συγκεκριμένη ιστορία του Κόμη Δράκουλα, Δρακ και της όμορφης κόρης του, με την θεότρελη παρέα τους με έκανε να αλλάξω γνώμη!

Καλή σας διασκέδαση και μη ξεχνάτε…Μένουμε σπίτι-Μένουμε ασφαλείς!

Για περισσότερες ιδέες για απασχόληση στο σπίτι, ακολουθήστε με στο Instagram εδώ και αναζητήστε το highligh Μένω Σπίτι!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!