Τώρα το κυνήγι της ψείρας έγινε…παιχνίδι!

Η σχολική σεζόν ξεκίνησε για τα καλά και παρότι πλέον «πονοκεφαλιάζουμε» κυρίως για μάσκες και αντισηπτικά, ένα ακόμη τεράστιο πρόβλημα των απανταχού μαμάδων βρίσκεται και φέτος «(επι)κεφαλής»!

Ο εφιάλτης ψείρα ξυπνάει κι αυτός-όπως κάθε σχολική χρονιά-μαζί με τα μικρά μαθητούδια και «σπέρνει» αυγά και…πανικό σε μικρούς και μεγάλους!

Κι επειδή εγώ αυτόν τον εφιάλτη τον έχω ζήσει στο «πετσί μου», έχοντας καταγράψει αυτήν την τραυματική εμπειρία,  έχω πλέον να δηλώσω με τεράστια χαρά, πως όλα αυτά ανήκουν…στο παρελθόν!

Χάρη στο deralice ησυχασε το κεφαλάκι μας-στην κυριολεξία!

Διότι, πολύ απλά, πρόκειται για την πιο εύκολη θεραπεία για τις ψείρες, που έχετε φανταστεί!

Απλά φοράς το ειδικό σκουφάκι και…καθάρισες!

Το «μαγικό» σκουφάκι της deralice είναι έτοιμο για χρήση, εμποτισμένο με αιθέρια έλαια, απόλυτα φιλικά προς το κεφαλάκι του παιδιού και ταυτόχρονα απόλυτα εχθρικά προς τις ψείρες!

 Το εφαρμόζεις πανεύκολα και το αφήνεις να δράσει, όσο το παιδί συνεχίζει ανενόχλητο το παιχνίδι του ή τις δραστηριότητές του.

Μηδέν ταλαιπωρία για τον γονιό, μηδέν ταλαιπωρία για το παιδί! Αν δεν είναι αυτό win win situation…τότε τι είναι;

 *Δεν περιγράφω πόσο σωτήρια είναι όλα τα παραπάνω για γονείς με μακρυμαλλούσες Ραπουνζέλ όπως εγώ!

*Ναι! Τα σχέδια στις ζωγραφιές μας είναι ψείρες προς εξαφάνιση!

Αν θέλετε κι εσείς να διώξετε ψείρες και σκοτούρες από το κεφάλι σας, μπείτε στον λογαριασμό μου στο instagram και πάρτε μέρος στον super διαγωνισμό μας, με δώρο 2 πακέτα deralice σε 2 τυχερούς νικητές!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!