4μιση χρόνια…αλλάζοντας πάνες!

Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, άλλα τέσσερα ολόκληρα χρόνια αλλάζω πάνες χωρίς σταματημό! Και συνεχίζω ακάθεκτη, προς άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία!

Ξεκινώντας με την κόρη μου πριν 4 και κάτι χρόνια, συνέχισα με τα δίδυμα αγοράκια μου, τα οποία μπορεί να έφτασαν πια τα 2,5 χρόνια δεν έχουν, όμως, καμία διάθεση να αποχωριστούν την αγαπημένη τους πανούλα!

Όλη αυτή η παραπάνω «εμπειρία» ασταμάτητης αλλαγής πάνας για μια τετραετία plus, όμως, είχε και ένα θετικό! Με έκανε ειδικό! Πού; Μα στο θέμα της πάνας φυσικά! Έχω αλλάξει τόσες πολλές μάρκες, τόσα πολλά είδη, έχω κάνει τόσα crash test ποιότητας, που αμφιβάλλω, αν τα έχουν κάνει όλα αυτά οι ίδιες οι εταιρίες! Και όλη μου αυτή την εμπειρία, θα την μοιραστώ φυσικά μαζί σας!

Ψέμματα δε θα σας πω! Μαγική πάνα, που κρατάει το μωρό σας στεγνό, ενώ έχει κάνει τσίσα όσα ο Νιαγάρας (και λίγα λέω)...απλά δεν υπάρχει! Την απόλυτη ανακούφιση θα την νιώσετε μόνο, όταν ανακαλύψουν επιτέλους την τουαλέτα!

Ως τότε, όμως και επειδή το βασικό είναι να διευκολύνουμε, όσο γίνεται, την έτσι και αλλιώς δύσκολη καθημερινότητά μας ως μανούλες, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η πάνα, που θα επιλέξουμε, να είναι, όχι τέλεια (γιατί το τέλειο δε θα το βρούμε ποτέ), αλλά σίγουρα η καλύτερη από τις υπόλοιπες επιλογές μας!

Και όταν λέω καλύτερη, εννοώ κυρίως για το μωρό μας. Αλλά δευτερευόντως και για την τσέπη μας! Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και το κόστος για πάνες είναι ένα σημαντικό έξοδο κάθε μήνα. Καλά, όταν μιλάμε για παραπάνω από ένα παιδιά, το συγκεκριμένο έξοδο μπορεί να γίνει ως και…μηνιάτικο!

Οπότε, μπορείτε να καταλάβετε, πως εγώ με τρία παιδιά το έψαξα πολύ καλά το πράγμα! Και μετά από πολύ ψάξιμο και ακόμη περισσότερες συγκρίσεις, κατέληξα στις Pufies! Και θα σας εξηγήσω αμέσως γιατί.

  1. Είναι καλές για τα παιδιά μου! Το βασικότερο δηλαδή! Είναι δερματολογικά ελεγμένες, υποαλλεργικές, μη τοξικές, δεν περιέχουν άρωμα ή λοσιόν, δεν περιέχουν λάτεξ και τα χρώματα στα σχέδιά τους είναι επίσης υποαλλεργικά και μη τοξικά.
  2. Θα κρατήσουν το μωρό σας στεγνό για όλη την νύχτα! Και το ξέρετε, πως αυτό είναι μεγάλη υπόθεση! Μας φτάνουν οι 10 χιλιάδες άλλοι λόγοι, που μπορεί να μας ξυπνήσουν την νύχτα! Δε χρειάζεται να το πάθουμε και από…βρεγμένη πάνα!
  3. Θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες» στις εξόδους σας με το μωρό! Κακά τα ψέματα! Ζούμε στην Ελλάδα, όπου το να βρεις θησαυρό είναι πιο εύκολο, από το να βρεις αλλαξιέρα σε μαγαζί! Πράγμα, που σημαίνει, πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην καταφέρουμε να αλλάξουμε όσο συχνά θα θέλαμε το μωρό μας κατά την έξοδό μας! Και επειδή ο νόμος του Μέρφυ δεν βγήκε τυχαία, είναι σχεδόν μαθηματικά αποδεδειγμένο, πως όσο εμείς ψάχνουμε ένα μέρος, για να το αλλάξουμε, αυτό θα «θυμηθεί» να μας «κεράσει» με κάθε πιθανό τρόπο! Ε, λοιπόν! Οι Pufies άντεξαν και σε αυτή τη “δοκιμασία”!
  4. Είναι καλές για την τσέπη μου! Είναι πολύ οικονομικές για την ποιότητα, που μου προσφέρουν και βγάζουν συνέχεια προσφορές!

Και το πέμπτο και (καθόλου) τελευταίο;

5. Είναι όμορφες! Ας το παραδεχτούμε! Μανούλες και γυναίκες είμαστε και άρα έχουμε από τη φύση μας την αγάπη για την ομορφιά! Και πιο όμορφες πάνες από τις Pufies…απλά δε θα βρείτε! Έχουν τόσο όμορφα σχέδια, μοντέρνα και όχι παλιομοδίτικα (φτάνει πια με τα αρκουδάκια και τα λοιπά ζωάκια) αλλά ταυτόχρονα τόσο γλυκά και παιδικά, που δε γίνεται παρά να τις λατρέψεις! Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι η καλλιτέχνης, που επιμελήθηκε τα σχέδια, είναι και αυτή μανούλα! Εγώ προσωπικά (και κυρίως οι γιοι μου, δηλαδή) έχουμε τρελαθεί με τα σχέδια με τις κιθάρες! Πρωτότυπο και τόσο γλυκό!

Και ένα μικρό εξτρά για τις διδυμομανούλες, όπως εγώ! Ξέρετε τι άλλο με κέρδισε στα σχέδια από τις Pufies; Ότι το ίδιο σχέδιο κυκλοφορεί σε δύο παραλλαγές (βλέπε rock on και rock on 2)! Και αυτό είναι ό,τι καλύτερο για διδυμάκια και για μας τις διδυμομανούλες!

Ποτέ δε μου άρεσε να ντύνω πανομοιότυπα, τα διδυμάκια μου! Μπορεί να είναι αδερφάκια, αλλά είναι και δύο διαφορετικά παιδάκια! Οπότε, αφού δεν το κάνω αυτό με τα ρούχα τους και φροντίζω να τους ντύνω πάντα διαφορετικά, γιατί να το κάνω με τις πάνες τους;

Οι πάνες Pufies, λοιπόν, μου δίνουν την τέλεια λύση και σε αυτό! Γιατί; Γιατί μου δίνουν μεν το ίδιο σχέδιο (για να μη μαλώνουν μεταξύ τους), αλλά όχι ακριβώς το ίδιο (για να ξεχωρίζουν, κιόλας)! Όσες είστε διδυμομανούλες, θα καταλάβετε κατευθείαν τι εννοώ!

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Τις πάνες Pufies μπορείτε να τις βρείτε στο: E-Yup.com 

Κράτα το

Κράτα το

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!