Ιδέες απασχόλησης: live ανάγνωση παραμυθιού!

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου σήμερα και σας έχω την τέλεια ιδέα απασχόλησης για τώρα, που #μένουμε_σπίτι και αναζητούμε διαρκώς δημιουργικούς τρόπους, για να διασκεδάσουμε, αλλά και να διαπαιδαγωγήσουμε τα μικρά μας…εντός των τειχών!


Η αγαπημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Μαρίνα Γιώτη, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, να οργανώνει απογεύματα με live ανάγνωση των παραμυθιών της από το σπίτι της!


Τα παιδιά μπορούν κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης να στέλνουν μηνύματα με τις ερωτήσεις τους και έτσι να συμμετέχουν και αυτά στην τόσο όμορφη και ξεχωριστή διαδικασία, αλλά και να στείλουν τις ζωγραφιές τους, μετά το τέλος του παραμυθιού, αποτυπώνοντας στο χαρτί όσα τους έκαναν εντύπωση.


Περιττό να πω, ότι εμείς λατρέψαμε την εμπειρία -δεν έβγαλαν κιχ σε όλη την ανάγνωση και αυτό το λες κοσμοϊστορικό φαινόμενο 🙂 -και ανυπομονούμε για τη σημερινή, στις 19:00 ακριβώς!


Μάλιστα, οι ζωγραφιές που στείλαμε, μπήκαν στην «εφημερίδα του δάσους», που έφτιαξε η Μαρίνα και μόλις τις είδαμε τρελαθήκαμε από τη χαρά μας!

Αν θέλετε να έρθετε κι εσείς στην παρέα μας, δεν έχετε παρά να μπείτε στο Facebook group: «κλειστή ομάδα αναγνωστών της Μαρίνας Γιώτη» και να ακούσουμε μαζί το σημερινό παραμύθι!


Κάτι «άκουσα», μάλιστα, ότι λόγω της ημέρας, ανάμεσα στους σημερινούς συμμετέχοντες, ένας θα κερδίσει και ένα αντίτυπο του «Δώσε λύση στο μελίσσι», που θα μας αφηγηθεί η συγγραφέας!

Small tip: για να μπείτε στο γκρουπ, θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε δυο μικρές ερωτησούλες. Είναι για λόγους «προστασίας» του group, ώστε να αποφευχθούν όσοι δεν έχουν σχέση με το «ύφος» της ομάδας!


Τα λέμε στις 19:00 🙂

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!