Πάρτυ για άρρωστα κορίτσια!

Εντάξει. Πρέπει να το πάρω απόφαση. Η χρονιά φέτος θα είναι δύσκολη! Και αναφέρομαι στις παιδικές ασθένειες. Αυτή τη μάστιγα.

Εμείς, για παράδειγμα, έχουμε συμπληρώσει μόλις και μετά βίας δύο βδομάδες σχολείου από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα και πάλι τα δεκατάκια μας τα ανεβάσαμε.

Αποτέλεσμα; Home Sweet Home ακόμη μια φορά και τρόποι, για να…ξεγελάσουμε τον πόνο μας!

Μιας και αυτή τη φορά η αρρωστούλα ήταν η μικρή μου, φρόντισα να της αφιερώσω λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαμάς-κόρης και να κάνουμε δραστηριότητες μόνο για κορίτσια, κάτι που η ίδια επιζητά και απολαμβάνει πολύ!

Έτσι, οργανώσαμε ένα ‘πάρτυ μόνο για κορίτσια’! Έτσι το ονόμασε, δηλαδή, η Σίλια και ποιά είμαι εγώ, να της χαλάσω το χατίρι; Χαχα!

Στήσαμε, λοιπόν, το τραπεζάκι μας, το γεμίσαμε με (αυστηρά ψεύτικα σερβίτσια και φαγητά, γιατί όπως λέει η ίδια ‘δε γίνεται να έχουμε αληθινά φαγητά στο ψεύτικο πάρτυ’!), στολίσαμε με ψεύτικα λουλούδια, γράψαμε και το ιδιαίτερο μενού μας στον μαυροπίνακα (κλαίω με την φρουτοσαλάτα με αυγό) –επίσης αποκλειστικής έμπνευσης της Σίλιας- για να δώσουμε μια νότα bistro στο σκηνικό και απολαύσαμε ένα brunch με τα όλα του!

Όλα αυτά, βέβαια, με κλειστή πόρτα στο δωμάτιό της και αφού ‘παρκάραμε’ τους μπόμπιρες στο σαλόνι με τον μπαμπά τους!

Είπαμε, μόνο κορίτσια!

Εσείς τι κάνετε, όταν αρρωσταίνουν τα μικράκια σας; Για δώστε μας ιδέες…

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!

2 comments

  1. Ωραία ιδέα και χρυσώνει κάπως το χάπι! Μεγάλος πόνος οι παιδικές ιώσεις! Μια από τα ίδια και εμείς αν και φέτος 4η σχολική χρονιά (νηπιαγωγείο φέτος) εύχομαι να τα πάμε καλύτερα!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ!Χαίρομαι, που σου άρεσε! Ε, πιστεύω πως εσείς μεγαλώσατε πια! Λίγο ακόμη και θα ηρεμήσουμε και εμείς! Ελπίζω…χαχα

Leave a Reply