Ιδέες για τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες για μπαμπάδες!

Είναι αυτοί, που ντύνονται Άη Βασίληδες, αυτοί που τρώνε στα κλεφτά τα κουλουράκια και πίνουν το γάλα, πριν προλάβουν τα πιτσιρίκια να τρέξουν κάτω από το δέντρο, για να δουν αν τους επισκέφτηκε ο αγαπημένος τους Άγιος!

Είναι αυτοί, που βοηθάνε τα μικρά μπομπιράκια να ξετυλίξουν τα δώρα και αυτοί, που “χτίζουν” παλάτια για πριγκίπισσες και κάστρα ιπποτών από εκατοντάδες μικρά-τόσα δα κομματάκια!

Είναι αυτοί, που κρεμάνε το αστέρι στην κορυφή του δέντρου και αυτοί, που αναλαμβάνουν να κόψουν τη γαλοπούλα, αλλά και να φτιάξουν τις πιο νόστιμες ζεστές σοκολάτες, για να τις απολαύσει η οικογένεια τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες!

Οι μπαμπάδες είναι συνυφασμένοι με τις πιο γλυκές, χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των παιδικών χρόνων και για αυτό “τους αξίζει” μια εξίσου γλυκιά εορταστική κάρτα με τις πιο όμορφες ευχές!

Πάρτε μερικές όμορφές ιδέες, εμπλουτίστε τις με το δικό σας “κατιτίς”- ίσως μια χαρούμενη ζωγραφιά από το μικράκι σας-και χαρίστε φέτος στον μπαμπά το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!