Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα! Κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις παιδικές προβολές για τους μικρούς σινεφίλ και το Run Mommy Run θα είναι και πάλι εκεί! Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για αυτήν την Κυριακή (19/03) για την ταινία «Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα»!

Kids ❤ cinema

Κάθε Κυριακή στις 12:00, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει ραντεβού με τους μικρούς σινεφίλ στο Ολύμπιον, με τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων!

Συναρπαστικές, διασκεδαστικές ιστορίες, γεμάτες αγαπημένους ήρωες, γέλιο, περιπέτεια και φαντασία, περιμένουν τα παιδιά να τις ανακαλύψουν σε μια απολαυστική ζώνη προβολών που αγκαλιάζει τους μικρούς θεατές και τους φίλους τους.

Αυτήν την Κυριακή (19/03) στις 12:00 δείτε την ταινία “To μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα”

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα / Zarafa

(Γαλλία, 2011)

Σκηνοθεσία: Ρεμί Μπεζανσόν / Rémi Bezançon, Ζαν – Κριστόφ Λι / Jean-Christophe Lie. Σενάριο: Alexander Abela, Rémi Bezançon. Έγχρωμη, 78΄. Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αυτή είναι η ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού 10 ετών από την Αφρική, και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, την οποία ο πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σαν δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας. Ο Χασάν, ο πρίγκιπας της ερήμου, εξουσιοδοτημένος από τον πασά, αναλαμβάνει να παραδώσει τη Ζαράφα στην Γαλλία. Όμως ο Μάκι έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του και ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του φίλη πίσω στην πατρίδα της και το φυσικό της περιβάλλον. Έτσι, ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινά για τον Μάκι και την Ζαράφα, μια περιπλάνηση που θα τους πάει από το Σουδάν στο Παρίσι, περνώντας από την Αλεξάνδρεια, την Ελλάδα, τη Μασσαλία και τις χιονισμένες Άλπεις, ταξιδεύοντας με ένα μεγάλο αερόστατο.

Τιμή εισιτηρίου: 3€

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ!

Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την ταινία αυτής της Κυριακής (19/03)

Κάντε like στη σελίδα του Run Mommy Run εδώ

Κάντε share το ποστ του διαγωνισμού εδώ

Αφήστε σχόλιο με το όνομα της παράστασης, κάνοντας tag μια φίλη σας

 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 18/03/2017.

Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στις 18/03/2017.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή επιτυχία!!

Σας περιμένουμε όλους κι αυτήν την Κυριακή!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!