Το μαγικό σπίτι-Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Άλλη μια υπέροχη παιδική ταινία έρχεται αυτήν την Κυριακή στις 30/04 στο Ολύμπιον, από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για τους μικρούς του σινεφίλ! Δείτε όλες τις πληροφορίες και το τρέιλερ της ταινίας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

❤ 30/4 Το μαγικό σπίτι των Μπεν Στάσεν και Ζερεμί Ντεγκρουσόν: Ήρωας από το πουθενά, ο Θάντερ, ένα μικρό και θαρραλέο γατάκι, θα κάνει τα πάντα για να σώσει το σπίτι του αγαπημένου του Μάγου Λορέντζο.
Λίγα λόγια για την ταινία!

Το μαγικό σπίτι / Τhe House of Magic

(Βέλγιο, Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, 2013)

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Ζερεμί Ντεγκρουσόν / Ben Stasen, Jeremy Degruson. Έγχρωμη, 85΄

Ένα βροχερό βράδυ, ο μικρός γατούλης Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό του Μάγου Λορέντζο. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν. Ο Τζακ το λαγουδάκι και η Μάγκι το ποντίκι, όμως, συνωμοτούν για να διώξουν τον Θάντερ. Σύντομα ο μάγος θα αρρωστήσει και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη το Θάντερ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, εδώ
Προβολή: Κυριακή 30 Απριλίου, στις 12:00 

OI ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ KIDS ❤ CINEMA ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:

❤ 7/5 Βαϊάνα των Ντον Χολ και Ρον Κλέμεντς: Η έφηβη Βαϊάνα αναλαμβάνει μια τολμηρή αποστολή στον ωκεανό με σκοπό να σώσει το λαό της, σε ένα animation που λάτρεψαν τα παιδιά και όχι μόνο.

❤ 14/5 Σον το πρόβατο των Μαρκ Μπάρτον και Ρίτσαρντ Στάρζακ: Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή το πρόβατο Σον, που με τις αταξίες του θα σκορπίσει το χάος στη φάρμα των ζώων.

❤ 21/5 Το βιβλίο της ζούγκλας του Τζον Φαβρό: Η αγαπημένη ιστορία του Μόγλη μέσα από ρεαλιστικά γυρίσματα και 3D γραφικά, ένα μαγευτικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την ταινία αυτής της Κυριακής:

Κάντε like στη σελίδα του Run Mommy Run εδώ

Κάντε like στη σελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης εδώ

Κάντε share το ποστ του διαγωνισμού εδώ

Αφήστε σχόλιο, κάνοντας tag μια φίλη σας

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 28/04/2017.

Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι στις 28/04/2017.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή επιτυχία!!

 

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!