Σον το πρόβατο-δωρεάν προβολή!!

Αυτήν την Κυριακή, 14/05, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει την ευκαιρία στους μικρούς σινεφίλ, να απολαύσουν εντελώς δωρέαν την ταινία “Σον το πρόβατο“!

Kids  cinema

Αυτή την Κυριακή, μαζευόμαστε μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά στο Ολύμπιον στις 12:00,να απολαύσουμε **ΔΩΡΕΑΝ** (σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το 4ο Ευρωπαϊκό Παιδικό Φεστιβάλ Elephantastico) το εκπληκτικό #animation, Σον, το πρόβατο // Shaun the Sheep!
🐑 Σας περιμένουμε! 🐑

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σον, το πρόβατο / Shaun the Sheep Movie (Kids ❤ cinema σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το 4ο Ευρωπαϊκό Παιδικό Φεστιβάλ Elephantastico –ελεύθερη είσοδος)
(Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, 2015)
Σκηνοθεσία: Μαρκ Μπάρτον, Ρίτσαρντ Στάρζακ / Mark Burton, Richard Starzak. Έγχρωμη, 85΄. Χωρίς διάλογους (κατάλληλη από 3 ετών).

Ο Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα Μόζι Μπότομ, υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ, ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο έτσι, ώστε τα ζώα της φάρμας να πάρουν μία μέρα «ρεπό», όμως σύντομα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου και οι αταξίες του θα απομακρύνουν τον άμοιρο αγρότη από τη φάρμα του. Με τη βοήθεια του κοπαδιού, ο Σον θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Πόλη για να τον σώσει.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ
Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Προβολή: Κυριακή 14 Μαΐου, στις 12:00

Και μη ξεχνάτε! Κάθε Κυριακή στις 12:00 το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προβάλλει παιδικές, προσεγμένες ταινίες!

Kids ❤ cinema κάθε Κυριακή στις 12:00

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!