«Τρεχάτε ποδαράκια μου»-κερδίστε διπλές προσκλήσεις!!

 

Άλλη μία υπέροχη παιδική ταινία μας παρουσιάζει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αυτήν την Κυριακή στις 12:00, στο Ολύμπιον.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις και απολαύστε στιγμές δράσεις και γέλιου με την οικογένειά σας!

Kids ❤ cinema

Κάθε Κυριακή στις 12:00 το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει ραντεβού με τους μικρούς σινεφίλ στο Ολύμπιον, με τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων!

Συναρπαστικές, διασκεδαστικές ιστορίες, γεμάτες αγαπημένους ήρωες, γέλιο, περιπέτεια και φαντασία, περιμένουν τα παιδιά να τις ανακαλύψουν σε μια απολαυστική ζώνη προβολών που αγκαλιάζει τους μικρούς θεατές και τους φίλους τους.

□ Τιμή εισιτηρίου: 3,00€

□ Προσφορά: Με το εισιτήριό σας, ποπ κορν και χυμός μόνο με 2,00€, στο Green Room στον 1ο όροφο του Ολύμπιον!

❤ Αυτήν την  Κυριακή 02/04 — 12:00 δείτε την ταινία  “Τρεχάτε ποδαράκια μου” / “Ozzy” ❤

Λίγα λόγια για την ταινία:

Τρεχάτε ποδαράκια μου / Ozzy (Ισπανία – Καναδάς, 2016)

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, Νάτσο Λα Κάσα / Alberto Rodríguez, Nacho La Casa. Με τις φωνές των: Σπύρου Κυριαζόπουλου, Αφροδίτης Αντωνάκη, Χρήστου Πλαΐνη. Έγχρωμη, 90΄

Καθώς δεν μπορούν να πάρουν μαζί τους στο ταξίδι τον αγαπημένο τους σκύλο Όζι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή: μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι, η οποία όμως είναι τελικά μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί ο Όζι θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, εδώ:

 

Σας περιμένουμε όλους κι αυτήν την Κυριακή!

OI ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ KIDS ❤ CINEMA ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ:

❤ 9/4 Ο μικρός πρίγκιπας του Μαρκ Όσμπορν: Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ζωντανεύει σε μια ταινία γεμάτη συναίσθημα, που συναρπάζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

❤ 23/4 Ο Καλόσαυρος του Πίτερ Σον: Η φιλία ανάμεσα σε ένα δεινόσαυρο και ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων γίνεται αφετηρία για ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο σασπένς και απρόοπτα.

❤ 30/4 Το μαγικό σπίτι των Μπεν Στάσεν και Ζερεμί Ντεγκρουσόν: Ήρωας από το πουθενά, ο Θάντερ, ένα μικρό και θαρραλέο γατάκι, θα κάνει τα πάντα για να σώσει το σπίτι του αγαπημένου του Μάγου Λορέντζο.

❤ 7/5 Βαϊάνα των Ντον Χολ και Ρον Κλέμεντς: Η έφηβη Βαϊάνα αναλαμβάνει μια τολμηρή αποστολή στον ωκεανό με σκοπό να σώσει το λαό της, σε ένα animation που λάτρεψαν τα παιδιά και όχι μόνο.

❤ 14/5 Σον το πρόβατο των Μαρκ Μπάρτον και Ρίτσαρντ Στάρζακ: Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή το πρόβατο Σον, που με τις αταξίες του θα σκορπίσει το χάος στη φάρμα των ζώων.

❤ 21/5 Το βιβλίο της ζούγκλας του Τζον Φαβρό: Η αγαπημένη ιστορία του Μόγλη μέσα από ρεαλιστικά γυρίσματα και 3D γραφικά, ένα μαγευτικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την ταινία αυτής της Κυριακής:

Κάντε like στη σελίδα του Run Mommy Run εδώ

Κάντε share το ποστ του διαγωνισμού εδώ

Αφήστε σχόλιο, κάνοντας tag μια φίλη σας

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 01/04/2017.

Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στις 01/04/2017.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή επιτυχία!!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!