Ο Μικρός Πρίγκιπας!-Κερδίστε διπλές προσκλήσεις!!

Η ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα δε χρειάζεται συστάσεις. Το διάσημο και πολυαγαπημένο παραμύθι με τα τόσο όμορφα νοήματα είναι γνωστό σε όλους μας. Η λατρεμένη αυτή ιστορία του αγοριού με τα ξανθά μαλλιά και του πλανήτη του έγινε και ταινία… Και είναι  εξίσου υπέροχη και μαγική με το βιβλίο!

Κερδίστε διπλές προκλήσεις και απολαύστε την αυτήν την Κυριακή (09/04) στις 12:00 στο Ολύμπιον, στη Θεσσαλονίκη.

Kids cinema

9/4 Ο μικρός πρίγκιπας του Μαρκ Όσμπορν: Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ζωντανεύει σε μια ταινία γεμάτη συναίσθημα, που συναρπάζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο μικρός πρίγκιπας / The Little Prince (Γαλλία, 2015)

Σκηνοθεσία: Μαρκ Όσμπορν / Mark Osborne. Έγχρωμη, 108΄

Ανακαλύψτε ξανά τον Μικρό Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερί, μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών. Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι ένα μικρό κορίτσι, η αγχωτική μητέρα του οποίου το προορίζει για το καλύτερο κολέγιο της πόλης. Μόνη διέξοδος της μικρής είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονάς της, ο Αεροπόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο, όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο, που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συγκινητικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητά του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ!

Προβολή: Κυριακή 9 Απριλίου, στις 12:00

OI ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ KIDS ❤ CINEMA ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ:

❤ 23/4 Ο Καλόσαυρος του Πίτερ Σον: Η φιλία ανάμεσα σε ένα δεινόσαυρο και ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων γίνεται αφετηρία για ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο σασπένς και απρόοπτα.

❤ 30/4 Το μαγικό σπίτι των Μπεν Στάσεν και Ζερεμί Ντεγκρουσόν: Ήρωας από το πουθενά, ο Θάντερ, ένα μικρό και θαρραλέο γατάκι, θα κάνει τα πάντα για να σώσει το σπίτι του αγαπημένου του Μάγου Λορέντζο.

❤ 7/5 Βαϊάνα των Ντον Χολ και Ρον Κλέμεντς: Η έφηβη Βαϊάνα αναλαμβάνει μια τολμηρή αποστολή στον ωκεανό με σκοπό να σώσει το λαό της, σε ένα animation που λάτρεψαν τα παιδιά και όχι μόνο.

❤ 14/5 Σον το πρόβατο των Μαρκ Μπάρτον και Ρίτσαρντ Στάρζακ: Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή το πρόβατο Σον, που με τις αταξίες του θα σκορπίσει το χάος στη φάρμα των ζώων.

❤ 21/5 Το βιβλίο της ζούγκλας του Τζον Φαβρό: Η αγαπημένη ιστορία του Μόγλη μέσα από ρεαλιστικά γυρίσματα και 3D γραφικά, ένα μαγευτικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την ταινία αυτής της Κυριακής:

Κάντε like στη σελίδα του Run Mommy Run εδώ

Κάντε share το ποστ του διαγωνισμού εδώ

Αφήστε σχόλιο, κάνοντας tag μια φίλη σας

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 08/04/2017.

Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στις 08/04/2017.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή επιτυχία!!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!