Κερδίστε τη φανταστική κουζίνα της Barbie!

Αν ρωτούσαμε ποιο είναι το πιο αγαπημένο παιχνίδι για κορίτσια, η απάντηση είναι η ίδια εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Η Barbie και η παρέα της συντροφεύει στο παιχνίδι τα παιδάκια μας, όπως κράτησε παρέα και σε μας τις ίδιες στα παιδικά μας χρόνια!

Έτσι, λοιπόν, ένα δώρο με τη Barbie είναι πάντα η καλύτερη ιδέα! Όταν, όμως, μιλάμε για την υπερσύγχρονη νέα κουζίνα της Barbie, δεν είναι απλά η καλύτερη ιδέα, αλλά το όνειρο κάθε κοριτσιού!

 

 

 

Το Run Mommy Run και η Mattel σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε μία φανταστική κουζίνα για το κοριτσάκι σας και να του χαρίσετε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και δημιουργίας!

 

 

Η φανταστική κουζίνα της Barbie περιλαμβάνει μία κούκλα, αλλά και πλαστελίνες τύπου dough, με τις οποίες οι μικρές σας chefs θα μπορέσουν να δημιουργήσουν με τα ειδικά κουπάτ και εξαρτήματα, που περιλαμβάνονται στο κουτί, υπέροχα φαγητά σε πολλά σχήματα και χρώματα!

 

 

 

Το ακόμη πιο τέλειο; Είναι ότι τα μάτια της κουζίνας ανάβουν και ακούγονται ήχοι μαγειρέματος, όταν το παιδί πατήσει τα ειδικά κουμπιά!

 

 

Το σετ περιλαμβάνει την Barbie chef, έναν πάγκο κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία μαγειρικής και μαχαιροπίρουνα και πέντε διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης για να φτιάξετε τα δικά σας φαγητά!

Σηκώστε το ξύλο κοπής για να αποκαλύψετε τα καλούπια λαχανικών, γεμίστε τα με πλαστελίνη, πιέστε προς τα κάτω και ανασηκώστε για να αποκαλύψετε λαχανικά τα οποία η Barbie μπορεί να κόψει σε κύβους με το μαχαίρι της!

Για να φτιάξετε το τέλειο σάντουιτς, γεμίστε το ειδικό καλούπι για σάντουιτς με πλαστελίνη. Τοποθετήστε πίσω στην μηχανή και πιέστε προς τα κάτω την ασημένια λαβή, δείτε την πλαστελίνη να υψώνεται, και γλιστρήστε τον μοχλό για να κόψετε ένα πεντανόστιμο σάντουιτς!

Τηγανίστε πατάτες για συνοδευτικό – ρίξτε την κίτρινη πλαστελίνη στο ειδικό μηχάνημα για πατάτες τηγανητές, πιέστε την λαβή προς τα κάτω (ακούστε τες να τσιτσιρίζουν!) και παρακολουθήστε καθώς εμφανίζεται η τέλεια μερίδα από τηγανητές πατάτες. Ανάψτε το μάτι για να ζεσταθεί η κατσαρόλα και δείτε το μάτι να ανάβει κόκκινο.

Μη ξεχάσετε το γλυκό – απλά βάλτε την πλαστελίνη μέσα στο ειδικό καλούπι για ψήσιμο και βάλτε το στον φούρνο. Πατήστε το κουμπί και περιμένετε να ακούσετε το ντιν! Η Barbie είναι έτοιμη να μαγειρέψει και να σερβίρει με την ποδιά chef!

 

 

Η δική μου μικρή chef κατενθουσιάστηκε και έχει ήδη μαγειρέψει και ταΐσει όλες της κούκλες και τα αρκουδάκια της! 🙂

 

 

 

Αν θέλετε να κάνετε τη φανταστική κουζίνα δική σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 

Ο διαγωνισμός τρέχει σε Facebook και Instagram

Πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:

Στο Facebook:

  • Κάντε like στη σελίδα  Run Mommy Run εδώ
  • Κάντε like στη σελίδα Barbie Official εδώ 
  • Κάντε share το ποστ του διαγωνισμού
  • Κάντε tag 5 φίλες σας

Στο Instagram:

Κάντε follow εδώ

Κάντε tag 5 φίλες σας

 

 

 

 

Καλή επιτυχία!!

 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 12/11.

Ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Run Mommy Run στο facebook, αλλά και με προσωπικό μήνυμα.

 

 

Όροι συμμετοχής:

Στην κλήρωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι φίλοι μας με έδρα την Ελλάδα.

Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές, που θα ακολουθήσουν όλα τα παραπάνω βήματα.

Έχετε δικαίωμα, να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 12/11/18 στις 12 το βράδυ!

Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο inbox του  και θα ανακοινωθεί το όνομά του στο page του Run Mommy Run. Θα έχει χρονικό περιθώριο να απαντήσει μία ημέρα. Ειδάλλως, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!

3 comments

  1. insta sofia_doukli ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ??? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TO EKTIMΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ, η τεταρτη μικρουλα μου εχει ηδη τρελαθει με τις εικονες

  2. Καταπληκτικό δώρο για την κόρη μου!!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

  3. Σας ευχαριστούμε παρα πολυ
    Υπεροχο το καταπληκτικο δωρακι σας
    Μακάρι να ειμί εγω η τυχερη
    Ότι πρέπει για την βαφτιστηρα μου
    @Niki Gram
    @Olga Olgaki
    @Margarita Spyropoulou
    @Sofia Pentaz
    @Dom Made

Comments are closed.