Κερδίστε το ασθενοφόρο-κινητό ιατρείο της Barbie!

Λίγο πριν ξεκινήσουν και επίσημα οι γιορτές των Χριστουγέννων, το Run Mommy Run σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πιο υπέροχο δώρο για το παιδάκι σας!

Το ασθενοφόρο-κινητό ιατρείο της Barbie ήρθε για να ξετρελάνει τα κοριτσάκια και εσείς μπορείτε να το κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν!

 

 

Το Run Mommy Run και η Mattel σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε το ολοκαίνουριο ασθενοφόρο-κινητό ιατρείο της Barbie και να κάνετε το προσωπάκι του παιδιού σας, να λάμψει από ευτυχία!

 

 

Η δική μου πριγκίπισσα το λάτρεψε και δεν πάει πουθενά χωρίς αυτό! Και μαζί με αυτήν πάει και το “κοινό” της 🙂 Το καλύτερο; Η “κανονική” σειρήνα, που ακούγεται πατώντας το ειδικό κουμπί!

 

 

Με το κινητό ιατρείο-ασθενοφόρο της Barbie θα βοηθήσετε το κοριτσάκι σας να κατανοήσει, πως μπορεί να γίνει γιατρός, νοσοκόμα, αστροναύτης ή ό,τι ονειρευτεί!

 

 

Από το 1959 η Barbie εμπνέει τα κορίτσια να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.  Μέσα από το παιχνίδι με την Barbie το κορίτσι μπορεί να προσποιηθεί ότι γίνεται  αστροναύτης, γοργόνα, πρόεδρος και πολλά άλλα.

 

 

Στην Ελλάδα, η Barbie είναι Νο1 brand στα κορίτσια και έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Από το 2016, η Barbie έχει λανσάρει τη νέα σειρά Fashionistas όπου οι κούκλες κυκλοφορούν σε 4 σωματότυπους, 10 χρώματα δέρματος, 12 χρώματα ματιών, 12 χρώματα μαλλιών και 12 χτενίσματα, προβάλλοντας τη διαφορετικότητα και ακούγοντας την ανάγκη της κοινωνίας.

 

 

Λίγα λόγια για το υπέροχο ασθενοφόρο-ιατρείο:

H Barbie® έρχεται να βοηθήσει με το κινητό ιατρείο – ασθενοφόρο της – απλά πιέστε το κουμπί για να ακουστεί η σειρήνα!

Σηκώστε τον μοχλό στο πίσω μέρος του πολύχρωμου οχήματος, για να το μεταμορφώσετε στη στιγμή σε ένα κινητό ιατρείο. Η Barbie® μπορεί να καλωσορίσει τους ασθενείς της στο σταντ της υποδοχής που ανασηκώνεται στο κέντρο του ιατρείου. Στα αριστερά, μπορείτε να τραβήξετε προς τα κάτω έναν κίτρινο καναπέ, για να αποκαλύψετε έναν χώρο αναμονής με ένα ενυδρείο. Τραβήξτε προς τα κάτω το ενυδρείο για να αποκαλύψετε ένα μαγαζί, όπου μπορείτε να αγοράσετε δώρα όπως ένα αρκουδάκι ή ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς!

 

 

Στα δεξιά, υπάρχει χώρος εξέτασης πλήρως εξοπλισμένος για σοβαρά περιστατικά και απλούς ελέγχους. Το ροζ κρεβάτι εξέτασης μπορεί να προσαρμοστεί για μεγαλύτερη άνεση και επίσης λειτουργεί σαν αποθηκευτικός χώρος. Τραβήξτε προς τα κάτω τον μοχλό του πίνακα για ακτινογραφίες, για να αποκαλύψετε ένα ακτινολογικό μηχάνημα. Το σετ περιλαμβάνει αξεσουάρ για την Barbie® για να λάμπει σε κάθε έκτακτο περιστατικό, μαζί με μία ιατρική τσάντα, ένα στηθοσκόπιο, γύψο, πιεσόμετρο και άλλα πολλά!

 

 

Όλα τα αντικείμενα μπορούν να διπλωθούν εύκολα μέσα στο ασθενοφόρο ώστε η Barbie® να πάει γρήγορα στην επόμενή της διάσωση με ευκολία! Περιλαμβάνεται το σετ του ασθενοφόρου με πάνω από 15 αξεσουάρ.

Προσοχή: Η κούκλα Barbie® δεν περιλαμβάνεται!

 

 

Αν θέλετε να κάνετε το φανταστικό ασθενοφόρο-κινητό ιατρείο δικό σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Ο διαγωνισμός τρέχει σε Facebook και Instagram

 

 

Πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:

Στο Facebook:

  • Κάντε like στη σελίδα  Run Mommy Run εδώ
  • Κάντε like στη σελίδα Barbie Official εδώ 
  • Κάντε share το ποστ του διαγωνισμού
  • Κάντε tag 5 φίλες σας

Στο Instagram:

Κάντε follow εδώ

Κάντε tag 5 φίλες σας

 

 

Καλή επιτυχία!!

 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 27/11.

Ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Run Mommy Run στο facebook, αλλά και με προσωπικό μήνυμα.

 

 

Όροι συμμετοχής:

Στην κλήρωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι φίλοι μας με έδρα την Ελλάδα.

Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές, που θα ακολουθήσουν όλα τα παραπάνω βήματα.

Έχετε δικαίωμα, να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 27/11/18 στις 2 το μεσημέρι!

Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο inbox του  και θα ανακοινωθεί το όνομά του στο page του Run Mommy Run. Θα έχει χρονικό περιθώριο να απαντήσει μία ημέρα. Ειδάλλως, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!

1 comment

  1. insta sofia_doukli ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ??? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ✨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ⛄ TO EKTIMΩ ⛄ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ❄⛄⛄❄ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ

Comments are closed.